من برای عودت لاشه چک شکایت کردم و هنوز به هیچ‌ نتیجه ای نرسیدم اونام اصلا هیچ کاری نکردن نمیدونم چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #44820034

سلام وخسته نباشید
من سال نود وشش یه فقره چک بدون تاریخ و مبلغ بابت تضمین به یه نفر دادم روی خود چک هم نوشتم بابت تضمین پرداخت وحتی پشت چک هم‌نوشتم بعد از اینکه حساب کتاب کردیم قرار بود طرفم چک رو برام عودت بده و ازش رسید و شاهد دارم که من بدهی به این اقا ندارم و‌ ایشون باید چکو برام عودت بده ولی اون رفته چک‌رو به یه شرکتی داده اونام دویست میلیون روش نوشتن و برگشت زدن الان دو سال هیچ کاری نکردن فقط برگشت زدن من برای عودت لاشه چک شکایت کردم واب هنوز به هیچ‌نتیجه ای نرسیدم اونام اصلا هیچ کاری نکردن نمیدون چیکار باید بکنم لطف راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه شما شاهدی مبنی بر عدم بدهی به ایشان دارید ابتدا طی ارسال اظهارنامه ای خواستار استرداد لاشه چک شوید درصورتیکه در مهلت مقرر پاسخی دریافت نکردید می توانید علیه ایشان دعوای مبنی بر خیانت در امانت مطرح نمایید

بسمه تعالی : در این مواقع بهترین کار ، ارسال اظهار نامه به شخصی است که مخاطب شماست و در اون اظهار نامه با اشاره به علت و زمان و محل تحویل چک امانی، از ایشان درخواست عودت برگ چک رو بخواهید . مهمترین مطلب اینکه در ان اظهار نامه در پایان چک مذکور را از زمان انجام تعهد و ضمانت بی اعتبار و فاقد ارزش قانونی اعلام کنید ..پس از مهلت قانونی برایاسخ ایشان در صورت جواب دادن یا ندادن برای شما مدرک خوبی خواهد بود که اقدامات بعدی را انجام بدید