آیا ذکر تاریخ بدهی در رسید، تاخیر تادیه را به همراه دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۸ #44813731

من با همکارم چند پروژه کاری (بدون بستن قرارداد) انجام دادم اما پولی دریافت نکردم. یعنی همکارم پول همه پروژه ها رو برداشت برای خودش و گفت که بعدا پس میده. حالا چند سال گذشته و می خوام ازش رسید بگیرم، اما رسیدی که تاخیر پول هم شاملش بشه.
به نظر شما اگر متنی باشه که توش بدهی طرف بر اساس تاریخ پروژه ها ذکر شده باشد و همکارم امضاش کنه، تاخیر پول رو هم شامل میشه؟
متاسفانه به طور مستقیم نمی تونم تو متن تاخیر پول رو ذکر کنم چون احتمال داره طرف امضاش نکنه.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطالبه خسارت تاخیر منوط به قید تاریخ و یا اثبات مطالبه ان درزمان گذشته است

با سلام
باید تاریخ پرداخت وجه در قرارداد یا رسید مشخص باشد یا متن صریح خسارت تاخیر یا وجه التزام و... در غیر اینصورت دادگاه یا از تاریخ ارسال اظهار نامه خسارت رو تعیین میکنه یا از تاریخ ثبت دادخواست

اگرقراردادی تنظیم کردید باید بابت تاخیر پول درآن اشاره شده باشد

حتما بایستی تاریخ شروع تاخیر تادیه هم در قرارداد ذکر بشه