با توجه به این توضیحات چطور میتوانم از لحاظ قانونی حتی الامکان به اصل پول خودم برسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #44804611

در آذر ماه سال ۹۵ یک چک به مبلغ دویست ملیون ریال در ازای پرداخت مبلغ نقد دویست ملیون ریال دریافت کرده ام..
پرداخت این پول به جهت ایراد داشتن در عرف سود شخصی و به قرار ماهانه ۸ ملیون ریال بوده... متآسفانه به دلیل عدم پرداخت سود توسط صاحب چک در تاریخ بهمن ۹۶ چک برگشت ولی با میانجی گری بین کارمند بانک و صادر کننده ی چک قرار بر بازپرداخت کل مبلغ بعد از سه ماه گردید. اما باز هم صاحب چک از پرداخت اصل و سود پول امتناع و پاسخگوی بنده نبود. ناگفته نماند در این میان مبالغی از جمله چند مرحله ۵ ملیون ۲ ملیون و ۶ ملیون پرداخت شد. که مجموعه پرداخت بیست ملیون ریال هم نشد. و بعد از ده ماه مبلغ یکصد ملیون ریال از سود و قسمتی از اصل پول پرداخت شد.. با توجه به این توضیحات چطور میتوانم از لحاظ قانونی حتی الامکان به اصل پول خودم برسم..
که با توجه به شرایط و قرار فی مابین در صورت حساب سود و پرداخت های صادر کننده ی چک. حدود ۴۰۰ ملیون ریال میبایست پرداخت کند. لطفن تمام جوانب من جمله قرار سود ماهانه ی ۸ ملیون ریالی در نظر گرفته و بهترین راه کار موجود را راهنمایی نمایید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک را برگشت بزنید و سپس درخواست (تامین خواسته)توقیف مال و اموال شخص کنید

با سلام
شما با برگشت زدن چک و اقدام قانونی جهت مطالبه اصل چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی در دادگاه نمایید و اگر اطمینان دارید شخص بدهکار دارای مال یا موجودی حساب دارد میتوانید در ابتدای دادخواست ،تامین خواسته را نیز از دادگاه بخواهید تا توقیف اموال و مسدودی حساب شود.

اگر قراردادی دال بر این موضوع داشته باشید قابل رسیدگی است لکن اگر محکمه موضوع ربا را احراز کند موضوع به ضرر شما خواهد بود