مواد مخدر رو میتواند گردن من بندازد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۳ #44803478

جناب چند وقت پیش مواد مخدر میریزه خونه یکی و حدود ۴۰ کرم هروئین و ۱۰ تا پایپ و فکر کنم ۱ سانت شیشه پیدا میکنن میبرند و خود طرف رو یه چند روزی بعدش میگیرندش ۱ جا.همون شب که ریخته بودند به یه ۲ تا گفته بود که من فروختمش و این حرفا.
پریروز از مواد مخدر واسه بنده ابلاغ اومد رفتم گفتند که گفته اینا رو ک گرفتند مال خوش نیست و مال بنده است و من دادم بهش واسم نگه داری کنه و گفتم روزی ۲۰۰ بهش میدم.آیا میتونه اینجور کاری کنه بندازه الکی گردن بنده یا نه؟ چون کلا آشنایی من با اون ۱ ماه بیشتر نبود و تو این ۱ ماه چند باری بیشتر همدیگرو ندیدیم یا زنگ زدیم یه ۲ شبم قبل اینکه بریزند خونش در خونشون همدیگرو دیدیم به من گفت پول تو کارتت نداری واسم بزنی واجب دارم باید بزنم واسه کسی ما یه ۳۵۰ ریختم وااسش و پول دستی بهم داد الان میگفت که مدرکم اینه ک ۳۵۰ هم حتی زده به کارتم. آیا میتونه بندازه گردن من؟

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ، صرف واریز وجه به حساب ایشان دلیل بر اثبات مدعای ایشان نیست

باسلام
صرف ادعا موجب اثبات جرم نمیشه ولی وقتی قاضی برای شما اخطاریه بعنوان متهم فرستاده احتمالا دلایل علیه شما بیشتر از صرف ادعاست واریز مبلغ کمی به حساب طرف هم یه قرینه است بر وجود رابطه قبلی شما باهم. درکل صرف ادعا موجب اثبات گناهکاری شما نیست

با سلام
مدعی باید ادعای خود را اثبات کند.

مدعی باید بتواند ادعای خویش را به اثبات برساند

بادرودوسلام مدعی باید ادعای خودرا احرازواثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نمی باشد.

مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید.

بادرودوسلام مدعی باید ادعای خودرا احرازو اثبات نماید.