آیا با توجه به اینکه ابرا نکرده میتواند دوباره به مهریه خود رجوع کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #44766133

زوجه طی سند اقرارنامه غیرمالی اقرار نموده براینکه تمام مهریه خود را به زوج بذل و بخشش نموده ام و حق رجوع را نیز از خود سلب و ساقط نموده است
لازم به ذکر است طلاق صورت نگرفته است .
آیا میتواند با ارائه دادخواست ای را نامه را باطل کند و مهریه به قوت خود برگردد ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات ، چون زوجه حق رجوع راازخود سلب وساقط نموده لذا زوجه نمیتواند به مهریه رجوع کند

خیر امکان پذیر نیست.

ضمن اهدای سلام و احترام
بر اساس اصل آزادی اراده قرارداد های فی ما بین اشخاص تا هنگامی که مخالف بین شرع و قانون نباشد برای طرفین لازم الاتباع میباشد چنانچه مهریه را بذل و حق رجوع و اعتراض را از خود سلب و ساقط نموده است نمی تواند رجوع کند