آیا مشمول جعل می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۵ #44763656

با سلام ملک زراعی بنده که سند نسق دارد با یکسری قولنامه های عادی و صوری فی مابین خریدار و فروشنده که برادر و اعضای یک خانواده هستند چند سالی است که تصرف شده است . این اسناد صوری که به منظور قانونی جلوه دادن تصرفات و فریب مقامات قضایی است چه عنون مجرمانه ای دارد ؟

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام به استناد مدارک محکمه پسند شکایت خود را مطرح کنید

اگرنسخه زراعی داریدوسندبنام شماهست میتوانیدشکایت فروش مال عیرنمایدهرچندداشتن نسخ زراعی دلیل برمالکیت نمیباشدممکن است شخصی بخاطرکودشیمیایی دفترچه زراعی داشته باشد

با سلام با توجه به ملاکهای مختلف مانند ارزش ملک در هنگام تنظیم مبایعه نامه، مدت زمان تنظیم قولنامه ها چنانچه مشمول مرور زمان نشده باشد می توان شکایت کرد

لا سلام اینگونه موارد را بدون بررسی نمی توان جواب درستی عنوان کرد ....اما اگر نسق دار باشد قطعا شهود دارد و مدرک هم دارد ...و مبایعنامه اول باید از صاحب اول خریداری شده باشد

با سلام
اگر شما سند دارید و زمین شما را با معاملات صوری منتقل کردند می توانید شکایت کنید

باسلام
هر قولنامه اگر از طرف مالکین فر وخته شده باشد معتبر است