امکانش هست قاضی شورا با وجود شکواییه خیانت در امانت من که ضم پرونده ام هست رای صادر کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #44753184

با سلام بنده‌ ۳ سال پیش با ورودم به یه شرکتی ازم دو فقره سفته سفید امضا گرفتن اما نذاشتن بنویسم بابت حسن انجام کار بعد یکسال بدلیل عدم پرداخت بیمه و مطالبات حقوق به اداره کار شکایت کردم و رای گرفتم و توی جلسه از کارفرما پرسیدن چرا سفته هام رو نداده گفت با درخواست بهش میدم منم هم اظهار نامه و هم دادخواست دادم متاسفانه نداد زمان اجرای حکمم کارفرما درمرجع نیروی انتظامی متعهد شدن که سفید امضا های منو در اسرع وقت می‌دهد امضا و اثر انگشت زدن اما با گذشت ۱/۵ هنوز ندادن و بتازگی رفتن اونا رو اجرا گذاشته و منم ازشون شکایت خیانت در امانت کردم و تو جلسه شورا بهم گفتن از حق بیمه ات بگذر تا سفته هاتو بدیم منم نگذشتم و سازش نکردیم حال امکانش هست قاضی شورا با وجود شکواییه خیانت در امانت من که ضم پرونده ام هست رای صادر کنه درضمن چند شاهد هم دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اینکه به نفع کی رای صادر میشه

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارسال پرونده شما به شورا صرفا جهت مذاکره با طرفین و ایجاد صلح و سازش میباشد شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به اتهام خیانت در امانت را ندارد پرونده شما چنانچه منتهی به سازش نشود با قرار عدم صلاحیت به دادسرای مربوطه ارسال میگردد