با توجه به اینکه همسرم مهریه را اجرا گذاشته و ابلاغ هم به من شده،اگه قیمت سکه بیاد پایین؛ مهریه هم میاد پایین؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۱ #44743442

سلام.همسرم مهریه خود را به اجرا گذاشته، و ابلاغیه اداره ثبت آمده که من با توجه به سکه ۱۰ میلیونی ۳ میلیارد محکوم به پرداختم.

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
سکه به نرخ روز حساب می شود و اگر قیمت بالا رود هنگام اجرا همان را و اگر پایین بیاید نیز باید همان را پرداخت کنید.

سلام، شما به پرداخت سکه به نرخ روز اجرا محکوم خواهید بود.

درود
اگر مهریه سکه بوده است زمان پرداخت به نرخ روز سکه خریداری و تحویل دهید .

موضوع انجام تعهد مهریه تسلیم عین سکه است و در صورتی که شما سکه را پرداخت کنید نیازی به محاسبه قیمت نیست، اما با تغییر قیمت سکه اجراییه صادره تغییر نخواهد کرد

با درود در واقع مهریه آنچه هست به روز است سکه باشد مسلم است کاهشی شود در میزان هزینه کرد شما تاثیر دارد، لیکن کاهشی شود به نفع زوج است زیرا باید عین سکه را بپردازد.

در ثبت اموال شما توقیف مسشود و در دادگاه شما به پرداخت سکه محکوم میشوید و نه مبلغ ان در صورتی که توان پرداخت یکجا ندارید دادخواست اعسار دهید و اگر قیمت سکه بالا رفت میتوانید درخواست تعدیل کنید.

سلام
زمان اجرای مهریه میتوانیدبه جای وجه نقد سکه تحویل دهید