مزاحمت همسایه طبقه بالا را چگونه باید پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۸۹ #44738055

با سلام.
همسایه طبقه بالایی ما یه پیرزن هست که هر روز عروس و نوه هاش میان و جمع میشن و نوه هاش امون مارو بریدن از بس بالا پایین میپرن..صبح ظهر شب و هر روز اونم به شدت..و همش در حال رفت و آمدن.....دیگه خسته شدیم..بارها تذکر دادیم اما انگار نه انگار و همیشه طلبکار هم هستن....خواستم بدونم چه کار میتونیم بکنیم تا از این وضعیت خلاص شیم اصلا آرامش و آسایش نداریم

مشاوره حقوقی مزاحمت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سلب آسایش می توانید به عنوان مزاحمت اقدام به شکایت کنید

با سلام
در صورتی که ایجاد سرو صدا و سلب آسایش نمودند بایستی با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و صورتجلسه شود

باسلام میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه مبنی بر مزاحمت تنظیم نمایید در صورت تکرار به مزاحمت میتوانید به استناد اظهارنامه علیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید.

باسلام
اظهارنامه برای ایشان ارسال کنیدودرصورتی که تاثیرنداشت براعلیه ایشان شکایت مزاحمت طرح کنید

با توجه به سلب آسایش می توانید به عنوان مزاحمت شکایت کنید

ابتدائا اظهار نامه ای برای ایشان تنظیم و ارسال کنید و در صورت عدم توفیق میتوانید دادخواست تنظیم کرده و یا پلیس را در جریان بگذارید.استشهاد از شهود نیز کارساز هست

سلام ، نسبت به گزارش از طریق پلیس ۱۱۰ اقدام کنید ، مخصوصا اگه همسایگان دیگه رو بتونید همراه کنید ، میشه شکایت مزاحمت مطرح کرد