صاحب خانه پول را نمیدهد و فصل جابه جایی تمام شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #44700369

باسلام
صاحبخانه اجاره را افزایش داده است و ما یک ماه پیش گفتیم که نمیتوانیم بپردازیم و بلند میشویم. الان یک هفته از قرارداد گذشته است و قرارداد تمام شده است ولی بدلیل پیدا نکردن مستاجر جدید همچنان ما را سر میدواند. و الان هم فصل جابه جایی به پایان رسیده و خانه هایی که ما مد نظر داشته ایم. بدلیل ندادن پولمان از دستمان رفته و خانه ای برای اجاره ما نیست.
آیا با این شرایط که فصل جابه جایی تمام شده و قرارداد هم یک هفتس تمام شده و ما پولی دریافت نکرده ایم و خانه ای هم برایمان نیست امکان تمدید قرارداد خودکار وجود دارد؟
ما که نمیتوانیم صبر کنیم هر وقت دلش خواست پول ما را بدهد بعد هم بگوید بلند شوید. چون فصل هم تمام شده و خانه های مدنظر ما به اجاره رفته است.
با این شرایط امکان تمدید خودکار وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در قراردادهای بنگاهی قید شده است که چنانچه مستاجر آماده تخلیه بود ولی موجر یا مالک وجه الودیعه را نداشت که پرداخت کند مستاجر می تواند تا یک سال با نصف مبلغ کرایه در ملک سکونت داشته باشد لذا چنانچه می خواهید از این بند استفاده کنید ضمن ارسال اظهارنامه به مالک این بند را به وی یادآوری و اعلام آمادگی جهت تخلیه و تحویل ملک کنید همچنین گواهی ای از بنگاه منعقد کننده قرارداد اجاره اخذ کنید چنانچه نمی خواهید از این بند استفاده کنید ضمن تخلیه ملک با دادخواست تامین دلیل کلید را به شورای حل اختلاف تحویل دهید همچنین برای وجه الودیعه دادخواست مطالبه ارائه کنید.

با سلام ووقت بخیر
تمدید خودکار اجاره نامه امکان پذیر نیست شما باید درتاریخ مقرر اتمام قراردادتوم ملک را تخلیه میکردید و کلید را تحویل اجرای احکام دادگاه میدادید که درحال حاضرهم میتوانید انجام دهید و دادخواست مطالبه ودیعه و تامین خواسته هم دهید .