آن شخص از مدیرعامل شکایت کرده و مدیرعامل در نظر دارد انگشت اتهام را متوجه من سازد، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #44695457

باسلام
بنده سال ۹۳ در یک شرکت کار میکردم و چون به مسایل ثبت شرکتها وارد بودم بدرخواست مدیرعامل شرکت اقدام به ثبت یک شرکت سهامی عامی کردیم و بنده بعنوان مسئول پیگیری ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها معرفی شدم. حال مشخص شده مدیرعامل شرکت امضا یکی از سهامداران را جعل زده و بدون اطلاع وی صورتجلسات را امضا نموده و به من داده تا به ثبت برسانم. حال آن شخص از مدیرعامل شکایت کرده و مدیرعامل در نظر دارد انگشت اتهام را متوجه من سازد با این استدلال که بنده امور ثبتی را پیگیری میکردم. حال چه کاری باید انجام دهم تا گناه خودش را به گردن من نیندازد؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - با ارجاع موضوع به کارشناسان خط براحتی مشخص میگردد که جاعل چه کسی بوده وجای نگرانی نیست.

با سلام هر کس که متهم جعل باشد توسط بازپرس به کارشناس معرفی می شود. کارشناسان خط می توانند تشخیص دهند که امضای صورتجلسه توسط کدام متهم صورت گرفته است

سلام، شما یک عامل بودی و جعل توسط مدیر عامل انجام شده نگران نباشید اتهامی متوجه شما نیست