میتونم پولمو از کلاهبردار پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #44694000

سلام،
بنده طراح گرافیک هستم، در مجازی کسب درامد میکنم! مشتری بصورت حضوری ندارم، یه روز یکی زنگ زد و گفت فلانی باهات ارتباط میگیره برای سفارش، این داستان گذشت و چنتا سفارش انجام دادم، پولشو گرفتم، یکارای هم سفارش میداد که من نمتونستم بخاطر اینکه سیستم ضعیفه انجام بدم، تا اینکه یروزی گفت کمکت میکنم یه سیستم بخری برای کار و و... نزدیک ۱میلیون نیم براش کار کردم، و ۳ میلیون صد هم به کارت سه نفر پول زدم ولی یارو اخرش کلاه بردار از آب درومد، و بلاک کرد ما رو، چت هاشم پاک کر، الان بنده قبل پا کردن ، از چت ها بک آپ گرفتم، و همینطور فیلم، و یه دو تا صدا ضبط شده هم ازش دارم، نه میدونم ادرسش کجاست نه اینکه کی بوده، چون مشتری ما بود من اعتماد کردم بهش، پول هایی که زدم به ستا کارت مختلف بوده، ولی یکیشون اصله کاری هست و با هم کار میکنن ظاهرا، بهم گفت خریدم سیستمو از خارج داره میاد اونجوری ارزون تره، چند بار پول گرفت به بهونه گمرک و پست، گاهی که پول نداشتم میگفتم اون ۴۰۰ تومنی که برات کار کردم و در نظر بگیر و ... خلاصه الان بجز چند تا شماره حساب و فیلم از چت و دو تا صدای ضبط شده و چنتا شماره چیزی ندارم ازین داستان ۴ ماهم گذشته تقریبا، منو هی می پیچوند و امروز فردا میکرد، یهو کرونا هم اومد دیگه نشد زودتر اقدام کنم برای شکایت، الان میخوام قبل اقدام بدونم با این مدارک میتونم کاری بکنم یا نه؟ شماره ایم که بهم زنگ زد دفعه اول دارم مال ایرانه ولی جایی که سفارش میداد و حرف میزدیم شماره امریکا بود تو تلگرام، البته تلفنی قشنگ تر میتونم توضیح بدم ولی این اصل ماجرا بود!
دو تا صدای ضبط شده یکی از خود شخص، یکی هم از یکی از کسایی که پول ریختم به حسابش، شمارشو گیر اوردم بهش زنگ زدم خانمه برداشت گفت میرم بانک چک میکنمو .. معلوم بود از حرف زدنش که یه تیم هستن یکی دیگشونم گفت من لاستیک فروشم ازم لاستیک خریده و... گفت ۸۰۰ تومن هم من ازش میخوام، یه آهنگ سازم گفت ۵۰۰ تومن منم خورده اونا گفتن ارزش نداره پولمون که بخوایم شکایت کنیم، راستم گفتن الان من میخوام بدونم باید چکار کنم؟ با این مدارک دستم به جایی بند هست که بتونم حقمو از این بگیرم؟ چهار ماه هم گذشته از این ماجرای ما

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق بانک و شماره حساب هایی که مبالغ را واریز کرده اید می توانید پیگیر شده و اسم و مشخصات کسانی که به حساب آنها وجه واریز نموده اید پیدا کرده و برای تک تک افرادی که وجه واریز نموده اید اظهارنامه مبنی بر استرداد وجه ارسال نمایید.