در روند رسیدگی به پرونده خلل ایجاد کرده، چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۳۹ #44660498

من از پیمانکار ساختمان برای ایرادات شکایت کردم به شورای حل اختلاف مراجعه کردم
یکی از اعضای شورای حل اختلاف که همفامیل پیمانکار است در روند رسیدگی به پرونده خلل ایجاد کرده
بنده مستلسل شدم به هر طرف شورا میرم کسی کاری برایم انجام نمیدهد چون آشنای پیمانکار نمیگذارد
بصورت علنی پارتی و فامیلی گری در شورا رو میتوان دید
نمیدانم این همه بی عدالتی رو کجا فریاد بزنم

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ادعای شما صحیح است که نسبتی با اعضای شورا دارد درخواست بدین پرونده به شعبه دیگه ارجاع بشه

درخواست عدم صلاحیت شورا را مطرح کنید

نگران نباشین شما می توانید اگر رای به نفع شما نشودتجدید نظردهید

با سلام بهتر است موضوع را با سرپرست شورا مطرح نمایید.

دروددر صورتی که مدت زمان زیادی است که تشکیل پرونده داده اید،واقدامی صورت نگرفته است.ا.به رئیس شورای مربوطه مراجعه۲درصورت عدم نتیجه مرکز شوراهای حل اختلاف۳.درخواست عدم صلاحیت شورا رااز طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی‌ مطرح کنید.هرتصمیمی که در شورا اتخاد شود در مرحله بعدی در دادگاه بدوی ،سپس تجدید نظر قابل اعتراض است.

با سلام
به سرپرست شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه نمایید و جهت رد شعبه مربوطه به سبب نسبت فامیلی را بیان دارید .

درود بر شما
اگر دلیلی بر نسبت فامیلی نزدیک یا ذینفع بودن اعضای شورا دارید به سرپرست شورای حل اختلاف مراجعه و موضوع را مطرح نمایید . نهایتا نگران نباشید چرا که هرتصمیمی در شورا اتخاذ شود در مرحله بعدی می توانید در دادگاه بدوی و سپس دادگاه تجدیدنظر نسبت بدان اعتراض نمایید .