اگر ما نتوانیم سرقت گوشی را اثبات کنیم متهمین از ما در آینده اعاده حیثیت خواهند کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۸۱ #44645884

سلام.
چهار نفر از اعضای همسایه بنده به زور وارد منزل بنده شدند و با توهین و تهدید اقدام به تخریب اموال و ضرب و جرح من و اعضای خانواده ام نمودند. خوشبختانه با دو گوشی توانستیم فیلمهای زیادی تهیه کرده و در اختیار افسر تحقیق قرار دهیم که تمامی موارد در گزارش ایشان قید شده اما از سرقت یک عدد گوشی تلفن همراه که مهاجمان با خود بردند چیزی در فیلمها مشخص نیست. اگر ما نتوانیم سرقت گوشی را اثبات کنیم متهمین از ما در آینده اعاده حیثیت خواهند کرد. الان پرونده به دادسرا فرستاده شده.حال سوال بنده اینست که ما نهایتا تا چه مرحله از دادرسی میتوانیم از اتهام سرقت علیه متهمین انصراف دهیم چون افسر تحقیق هم ضمن بازنگری فیلمها و نوشتن گزارش هیچ اشاره ای به سرقت نکرده است و آیا این انصراف به روند دادرسی ما لطمه ای نمیزند؟ با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .در هر مرحله می توانید انصراف دهید.و این انصراف ارتباطی به روند دادرسی شما ندارد

باسلام
اگرهم نتوانیدسرقت گوشی رواثبات کنیدنمیتوانندبرعلیه شمااعاده حیثیت کنند چون تعرض وورودبه منزل وتخریب آنهااثبات شده

با سلام و احترام
از آنجا که آنها وارد منزل شما شده اند و اقدام به تخریب کرده اند اگر هم نتوانستید سرقت را ثابت کنید نمی توانند دعوی در این باب به طرفیت شما طرح کنند

با سلام
به دلیل اثبات تعرض و ورود به منزل شخصی و تخریب و سایر در مراجع قضایی ، حتی در صورت شکاست یا ادعای شما بر سرقت گوشی ، و عدم اثبات از سوی شما ، دیگر نمیتوانند اعاده حیثیت نمایند .

جهت انتساب بزه افترا به شخصی که شکایت خود را به مراجع ذیصلاح تقدیم میکند نیاز به تحقق و اثبات موضوعاتی از قبیل سو نیت و .. است که با توجه به توضیحات شما،بعید به نظر میرسد نگرانی درینمورد برای شما متصور باشد.

سلام
می توانید انصراف دهید با مدارک و گزارش افسر تحقیق از سرقت منزل شما متهمین در آینده نمی توانند اعاده حیثیت کنند

با سلام
با توجه به ادله مورد توجهی که شما در خصوص جرم مذکور دارید حتی اگر نتوانید سرقت گوشی را اثبات کنید متهمین نمی‌توانند اعاده حیثیت نمایند.