آیا به علت اینکه در عنوان شکایت نامی از قذف برده نشده است باعث میشود که قذف تلقی نگردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۴ #44630388

با عرض سلام و ادب؛ بنده از اشخاصی تحت عنوان فحاشی و نسبت های توهین آمیز شکایت نمودم و پرونده در حال رسیدگی دردادسرا میباشد فحاشی هایی که به اینجانب شد بسیار رکیک و موجب قذف بود؛ شکایت تحت عنوان فحاشی و افترا و نسبت دادن الفاظ رکیک ثبت شده است و در عنوان شکایت اسمی از قذف برده نشده است چون در هنگام شکایت اطلاعی از قذف نداشتم ولی محتوای فحاشی ها و الفاظ به کار برده شده کاملا گویای قذف است آیا به علت اینکه در عنوان شکایت نامی از قذف برده نشده است باعث میشود که قذف تلقی نگردد؟ و یا محتوای فحاشی ها سبب میگردد قذف ثابت گردد و پرونده تحت عنوان فحاشی های موجب حد قذف ادامه یابد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا تشخیص اینکه عمل مجرمانه مصداق توهین بوده یا قذف با دادگاه است.

درود. هرگونه فحاشی و توهین در ثورت اثبات جرم می باشد. اما ممکن است عنوان عمل مجرمانه با تشخیص دادگاه معین شود.

سلام نسبت به کسی که قذف شما باید شکایت کنه. اگر به شخص شما قذف شده مطرح کنید