میخوان پرونده سازی برام بکنند شاهد هم دارم؛ محکوم میشم یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۰ #44628182

باسلام خدمت وکلای عزیز
چندی پیش رفتم خونه مادربزرگم که ۲ خونه با ما فاصله داشت برای عیادتش بعد دیدم خاله بزرگم که خونشون ۱محله دیگه است امدن و دارن بچه ۶ ساله خاله دیگم و مورد ضرب و شتم قرار میدن بهشون متذکر شدم تا بچه رو نزنن و شروع به الفاظ رکیک بردن و منو هم یک سیلی زدن و شوهرشون از داخل ماشین پریدن به سمتم و دختراشم از داخل خونه بدون حجاب اسلامی با چوب و اجر که همه اجراییکه پرتاپ کردن به خودشون میخورد یا هم به هدف نمیخورد خلاصه اینا رفتن شکایت کردن منم شکایت کردم من البته ناگفته نماند که شب دعوا هیچ مصدومی نبود ولی صب روز بعد شوهر خالم صورتشو خط خطی کرده بود بنده هیچ پرونده ای نداشتم فقط میخوان پرونده سازی برام بکنند شاهد هم دارم که ۶نفر به سرمن پریدن و هم زدن و هم فحاشی کردند ایا بنظر شما محکوم میشم یا خیر؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خود زنی از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است

با درود بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت، اگر عمل مجرمانه ای انجام نداده اید نمی بایست محکوم گردید.

درود بر شما، اولا بار اثبات ادعا بر دوش شاکی خواهد بود، لذا ایشان بایستی بتوانند اثبات کنند این اتفاقات توسط شما رخ داده، ثانیا می‌توانید در خصوص خودزنی ایشان، درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نمایید تا موضوع مشخص شود.

شما می توانیدشهودخودرا به دادگاه معرفی نمایید

درود
آنها باید ثابت کنند شما مرتکب جرم ضرب و جرح شده اید بار اثبات با شکات می باشد.

امکان پیش بینی محکومیت شما وجود نداره و به دفاعیات و مستندات و شهود پرونده بستگی داره...

باسلام
محکومیت بستگی به دفاعیات شما دارد لذا اگر خودزنی بوده درخواست ارجاع به پزشک قانونی کنید تا معلوم شود خود زنی بوده