آیا من میتوانم در اجرای احکام تقاضای پرداخت نفقه به ایشان از آن پول مسدود شده کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۳۹ #44621315

با سلام بنده به پرداخت قطعی ماهانه ۴۰۰،۰۰۰ تومان در حق همسرم بابت نفقه محکوم شده ام.اکنون نیز ایشان با دادن تامین خواسته نیز ۱/۴ حقوق من را بابت مهریه توقیف کرده است
لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه ارتباطی ب نفقه ندارد و هردو توسط زوجه بطور جداگانه قابل مطالبه هست و بنابر این نمیتوان از پولی ک برای پرداخت مهریه توقیف شده و کسی میشود نفقه را نیز پرداخت کرد

سلام
خیر...دو محکومیت جداگانه ست و خواسته ی شما قابل اجابت نیست

با درود خیر، نفقه می‌بایست جداگانه پرداخت گردد.

با سلام آن مبلغ جهت مهریه پرداخت می شود و موضوع پرونده جداگانه می باشد.

بله کاملا قانونی هستش وشما می توانید با تقدیم اعساروتقسیط بعداز صدور حکم کسر از حقوق را متوقف نمایید

سلام موضوع نفقه ومهریه متفاوت هستن شما بابت نفقه رای قطعی به مبلغ ۴۰۰۰۰۰ دارید فقط میتونید نسبت به مبلغ تقاضای تعدیل کنید. ولی بابت مهریه یک چهارم از حقوق شما توقیف شده است.

حساب توقیفی بایت مهریه است و نفقه از آن محل قابل دریافت نمی باشد