میتونم ادعای خودم رو با پرداخت هزینه کارشناسی تو بازپرسی و ارجاع امربه کارشناس خط ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۰ #44617602

باسلام وعرض ادب واحترام.
در دعوی طرح شده خواهان ره طرفیت من از بابت یه فقره چک امضای من رو در پشت چک جعل کرد بنده در شعبه بازپرسی ادعای جعل و استفاده از سند مجهول رو به طرفیت اون اقا مطرح کردم به بازپرس گفتم که دعوی اون اقا درشعبه حقوقی هست بازپرس شفاها گفت برو همون شعبه ادعدی جعل کن اگه جواب ندادن بیا این شعبه من در شعبه حقوقی ادعای جعل کردم ولی مهلت یه هفته ای برای پرداخت هزینه کارشناسی رد شد و من پرداخت نکردم ایا درصورت قراررداد عای جعل من در شعبه حقوقی من میتونم با توجه به طرح دعوی ادعای جعلی که درشعبه بازپرسی کردم که تاریخ ادعای جعل من در شعبه بازپرسی حدودا۲۰ روز زودتر از ادعای جعل من تو شعبه حقوقی هست ادعای خودم رو با پرداخت هزینه کارشناسی تو بازپرسی و ارجاع امربه کارشناس خط ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شکایت جداگانه جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید و در شکواییه اشاره به آن پرونده مرتبط نمایید که در شعبه ای که سبق رسیدگی دارد ارجاع شود و سپس با ارجاع امر به کارشناس ادعای شما قابل اثبات است.

بله شما می توانید مطرح نمایید

بهتره پرونده فعلی را پیگیری کنی
شکایت و ارجاع به کارشناس مستلزم شکایت جدگانه است

میتوانید در بازپرسی برای جعل و درخواست کارشناس اقدام کنید

با سلام
چنانچه پرونده در بازپرسی جز پرونده های جریانی می باشد ، این امکان برای شما وجود خواهد داشت .

درود
اگر پرونده شما جریانی است همان را در بازپرسی پیگیر باشید و درخواست کارشناسی کنید.

درود بر شما، چنانچه پرونده ی شکایت جعل شما در بازپرسی مختومه نشده باشد، میتوانید از همان طریق درخواست کارشناسی کنید، در غیراینصورت بایستی شکایت جدید مطرح نمایید.