اگر دختری ۲۵ ساله و باکره را بدون اذن پدر عقد موقت کرده باشد، عقد صحیح است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۱ #44615941

سلام
(برخی دوستان حقوقی میگویند باطل است و برخی صحیح. هرچند مرجع تقلید میگوید صحیح است) دوما برای دادگاه اقرار کافی است سوما چرا دوستان میفرمایند دادگاه حکم به ابطال میدهند؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله عقد صحیح است

ثبت ازدواج موقت در ۳ مورد الزامی است
۱. توافق طرفین
۲. باردار شدن زوجه
۳. شرط ضمن عقد

ثبت ازدواج موقت در ۳ مورد الزامی است
۱. توافق طرفین
۲. باردار شدن زوجه
۳. شرط ضمن عقد

ثبت ازدواج موقت در ۳ مورد الزامی است
۱. توافق طرفین
۲. باردار شدن زوجه
۳. شرط ضمن عقد

در موارد امکان استیذان اگر طبق قانون عمل نشود ازدواج غیر نافذ است لیکن عدم ثبت ازدواج موقت جرم محسوب نمی‌شود.

سلام
خیر باطل نیست
اذن پدر باید وجود داشته باشد ولی دلیل بر ابطال عقد نیست

سلام و درود
عقد صحیح است ولی از نظر شرعی معصیت رخ داده است(در خصوص عدم رعایت شرط اذن پدر) ولی روابط بین متعاقدین ارتباط مشروع است و غیرشرعی نیست، اگر پرونده کیفری مطرح شود و ادعای صیغه بشود برائت صادر میشود.