الان که تحویل داده مشخص شده قبض آب برق گاز از فروردین و پرداخت نکرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #44473954

با سلام در ساختمانی ۱۴ واحده زندگی میکنم و مالک هستم اقایی به عنوان مدیر ساختمان به وظایفشون عمل نمیکنن در اصل هیچ کاری نمیکردند جز گرفتن شارژ. با ساکنین جلسه گذاشتیم و ایشون از مدیریت عزل شدن ۱ ماه طول کشید که صندوق و هزینه هارو تحویل بده الان که تحویل داده مشخص شده قبض اب برق گاز از فرودین و پرداخت نکرده و از بهمن هم هیج شارژی دریافت نکرده حتی در تابلو هزینه هارو اعلام نکرده میخواستم ببینم چطور میشه ازش شکایت کرد چون با حجم زیادی بدهی و صندوق خالی مواجه هستیم با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت هزینه آپارتمان توسط مالک یا مستاجر آن بستگی به قرارداد تنظیم شده بین آنها دارد وهیات مدیره می تواند برای تامین هزینه مبلغی را از صاحبان آپارتمان ها به عنوان تنخواه گردان اخذ نماید اگر پول آب وبرق و....اخذ نموده ولی پرداخت نکرده از طریق اجرای ثبت یا شورای حل اختلاف می توانید مطالبه کنید