با اثر انگشت گرفتن از پدرشوهرم میتوانند صلح را فسخ کنند و ملک برگرده بنام پدرشوهرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۹ #44449252

خسته نباشید

خواهش میکنم جوابمو بدید لطفا

من املاک صلح عمری همسرم(صلح عمری شده به پدرشون) را بابت مهر توقیف کردم با داشتن پلاک ثبتی و آدرس،
پدر شوهرم حالشون خوب نیست و در کما هستن، خواستم بدونم همسرم میتونه با اثر انگشتی چیزی از پدرشون صلحو فسخ کنن و دوباره ملک برگرده به پدرش؟

و اینکه قبل از اینکه برن تو کما ایشون وکالت اموالشونو دادن به مادر شوهرم و مادرشوهرم با وکالتی که داشت به نام همسرم زدن و صلح عمری کردن به شوهرش(پدر شوهر من) حالا اون وکالت بعداز سند زدن از بین میره؟

یا میتونه با همون وکالت سند و برگردونه؟

با اثر انگشت گرفتن از پدرشوهرم میتونن صلحو فسخ کنن و ملک برگرده بنام پدرشوهرم؟

تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمیتوانند صلح را فسخ نمایند .

با سلام و احترام
اگر اون وکالت جهت همان امر بوده با انجام آن وکالت از بین میرود و باید مجددا وکالت دهند و در خصوص اثر انگشت فردی که در کما است و اراده از خود ندارد چون باعث برگشت مال به پدر همسرتان می شود و به نفع ایشان است اگر کسی اعتراض نکند قابل قبول خواهد بود اما موضوع مهم این است اگر حکم پرداخت مهریه قطعی شده باشد هر گونه نقل و انتقال اموال توسط زوج فرار از دین محسوب می شود

نمی توانند صلح رافسخ کنند . ومال توقیفی توسط شما همچنان معتبر هست

۱. اگر صلح عمری را با سند سازی و اثر انگشت به کیفیت یاد شده توسط شما، فسخ کنند و هیچ کس به عنوان دینفع اعتراض قانونی نکند ملک به مالک قبلی عودت خواهد شد.
۲. تا زمانی که محجور بودن پدر شوهر شما در دادگاه اثبات نشود کلیه اعمال حقوقی و معاملات انجام شده توسط ایشان معتبر خواهد بود.
۳. اگر موضوع وکالت توسط وکیل انجام شود وکالت موضوعا منتفی خواهد شد. و نمی تواند مجدد از همان وکالت استفاده کند مگر اینکه وکالت عمومی و با اختیارات گسترده و جامع و راجع به کل اموال باشد.