آگاهی بعد از یک هفته منو با ۵۰ میلیون قرار آزاد کردند، باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۰ #44447680

با سلام وقت بخیر به وکلایی عزیز
پسر عموهای من در یک محل درگیر شدن و کسی رو به قتل رسوندن ساعت ۱۰ شب و من نه اطلاع از چیزی داشتم نه چیزی میدانستم و ساعت ۱۲ شب من را در قهوخانه دستگیر کردن و تهمت زدن ماموران کلانتری و من را بردن اگاهی و بعدش بردن بازپرسی من را یک هفته تهد نظر دادن به اگاهی ۵۰ میلیون قرار صادر کردن و جلو قرارمو بستن و من هیچ اطلاعاتی نداشت از پسر عموهایم هر روز پرس جو میکردن اگاهی بعداز یک هفته منو با ۵۰ میلیون قرار آزاد کردن الان باید چه کار کنم فقط از من آدرس و اطلاعات انها را میخواستن

مشاوره حقوقی قتل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه ب توضیحات موضوع را پیگیری کرده و شما بهتر است وکیل اختیار کرده

باید موضوع را پیگیری کرده و پیشنهاد میکنم از طریق سایت اقدام ب قبول وکالت توسط وکلا کرده

باید موضوع را به طور جدی پبگیری نمایید . بهتر است از طریق یک وکیل اقدام به ارزیابی پرونده کنید .