آیا زوجه باید اثبات نماید که زوج به او نفقه نمیدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹ #44439254

با سلام
اگر زوجه دادخواست عدم پرداخت نفقه توسط زوج را بدهد، آیا باید زوج مدارکی جهت اثبات دروغ زوجه به دادگاه بدهد؟
یا زوجه باید اثبات کند که زوج نفقه نمی دهد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات پرداخت نفقه برعهده زوج است.
اما اگر زوجین در منزل مشترک سکونت دارند اماره ای برای اثبات پرداخت نفقه توسط زوج است

زوج باید پرداخت را اثبات نماید

زوج بایداثبات کند که نفقه پرداخته

بله زوج بایستی اثبات نمایید که نفقه را پرداخت نموده است

سلام

شما باید ثابت کنید که نفقه را پرداخت کردید اگر با هم زندگی مشترک داشتید می توان گفت حسب ظاهر نفقه پرداخت شده است

سلام
باید زوج با ارئه مدارک و ادله پرداخت را اثبات نماید. زندگی مسالمت و عدم دعوا و...در زمان گذشته در خصوص نفقه گذشته می تواند اماره ای بر دادن نفقه به زن باشد، البته نظر قاضی مهم است.

سلام بار اثبات پرداخت نفقه و ارائه مدارک بر عهده زوج است .