همسر ایشان درخواست اخذ ودیعه را نموده، مجاز به پرداخت ودیعه به ایشان هستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴ #44435583

با سلام مستاجر من فوت شدن مبلغی بعنوان ودیعه نزد من دارن که بعلت عدم توانایی پرداخت اجاره قسمتی از ان کسر گردیده همسر ایشان قیم فرزندان هستن درخواست اخذ ودیعه را نموده تا جایی را تهییه کنن که بتوانند با مبلغی کمتر ساکن شوند من مجاز به پرداخت ودیعه به ایشان هستم راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارائه فرم گواهی انحصار وراثت و قیم نامه براساس سهم الارث می توانید پرداخت نمایید .
در غیر این صورت مبلغ را به صندوق سپرده دادگستری واریز و دستور تخلیه را اخذ نمایید.

با سلام
اولا اینکه این ودیعه نیز جزو ماترک متوفی محسوب شده و بایستی بین وراث متوفی تقسیم گردد
دوم اینکه اگر فرزند متوفی ضغیر بوده و در قیمومیت مادر باشد میتوانید اقدام به پرداخت ودیعه به همسر متوفی نمایید .
موفق باشید

با سلام ودیعه پرداخت شده جزو ماترک محسوب شده و تصرف در آن بدون اجازه ی بقیه ی وراث و قبل از پرداخت دیون متوفی مجاز نمیباشد.