آیا طلبکاران میتوانند به بدهکار فشار بیاورند تا با فروش زمین های کشاورزی طلبشان را وصول کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۱۸ #44426307

پدر من از چندین نفر نزول گرفته بود و هر روز بدهی بالاتر میرفت تا اینکه بدهی آنقدر بالا رفت و انباشت شد که به خاطر ترس از زندان رفتن مجبور به فروش زمین های کشاورزی شد با اینکه اگر مجرم مالی توان بازپرداخت بدهی را نداشته باشه آیا طلبکاران میتوانند به بدهکار فشار بیاورند تا با فروش زمین های کشاورزی طلبشان را صاف کنند؟ یک نفر نزول خور هم واسطه این کار شده بود و با راهنمایی های غلط زمین های پدرم را از چنگش در آورده اند همه اینها بدون دادگاه و در بین خودشان اتفاق افتاده با توجه به اینکه اگر بدهکار توان بازپرداخت بدهی را نداشته باشد با گرفتن حکم اعسار و ثابت نمودن اعسار بدهکار نمیتواند زمین های کشاورزی را برای بدهی بفروشد آیا میتوان بعد از چند سال که از ماجرا میگذرد از طریق قانونی زمین ها را برگرداند و بدهی ها را پرداخت کند؟ خانه هم در آن زمان استیجاری بود و الان هم استیجاری میباشد و الان پدرم آهی در بساط ندارد در ضمن یک نفر از طلابکاران هم فوت شده

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. در هر صورت طلبکار نسبت به طلب خود دارای حق است و مدیون می بایست ادای دین نماید.

با مطالبی که بیان فرموده اید امکان اثبات موضوع و ابطال معاملات منتفی است .

سلام
وقت بخیر
هر مالی که خارج از مستثنیات دین باشد، قابل توقیف به نفع داین است.

سلام
حتی بر فرض قبول اعسار نیز در صورتی که طلبکاران، مالی از بدهکار کشف و معرفی نمایند، برای پرداخت بدهی به فروش خواهد رسید.