تعداد افراد حاضر در جلسه دادگاه و مدت صدور رای چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۶۱۸ #44425863

با سلام
من یک پرونده جعل و استفاده از سند مجعول در دادگاه دارم بعد از طی مراحل تشکیل ارجاع به دادیاری، الان پروندام اومده دادگاه برام ۲۲ همین ماه جلسه رسیدگی گذاشتن.
سوالم اینکه در جلسه چه کسانی حضور پیدا میکنند؟
و بعد از پایان جلسه آیا رای قرائت میشه؟
و معمولا چقدر طول میکشه حکم تایپ بشه و صادر بشه؟
چون زمانش خیلی برام مهمه
با تشکر از شما وکلای عزیز

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرفین دعوی و وکلای آنها. خیر در جلسه رای انشا و قرائت نمی شود. مدت زمان صدور رای مشخص نیست

شاکی و متهم و وکلای آنان و در صورت لزوم شهود و قاضی و مستشاران حضور دارند و بعد از جلسه رای انشا میشود و سپس ابلاغ میگردد که ممکن است تا یک ماه زمان ببرد .

اصحاب پرونده شاکی و متهم و وکلای ایشان منشی و قاضی شرکت میکنند
خیر تا یک هفته بعد رای صادر می شود
بعد از صدور رآی ۲۴ ساعت الی ۴۸ ساعت ابلاغ می شود

با سلام و احترام
اصحاب دعوا وکلای ایشان می توانند حاضر در جلسه باشند و رای در جلسه اول صادر و ابلاغ نمی شود

در جلسه رسیدگی اصحاب پرونده شاکی و متهم و وکلای ایشان منشی و قاضی شرکت میکنند و در همان جلسه رای صادر و ابلاغ نخواهد شد.