حساب مسدود شده چطوری آزاد میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۳ #44349067

سلام
بنده چکی بابت امانت به شخصی دادم که طرف رفته بود رو چک امانت من اقدام کرده بود و برگشت زد و دادگاه حقوقی هم من چون نرفته بودم محکوم به پرداخت شدم ولی اعتراض زدم و هنوز جلسه رسیدگی برگزار نشده اردیبهشت جلسه رسیدگی داره طرفم هم رفته بود تامین خواسته زده بود و حساب های بانکی منو مسدود کرده ولی شکایت کیفری که من کردم علیه طرف خیانت در امانت طرف هم در دادیاری اثبات کردم و کیفرخواست گرفتم واسش هم در دادگاه کیفری طرف محکوم شد به یکسال حبس و اون اعتراض زد پرونده رفت دادگاه تجدید نظر در دادگاه تجدید نظر هم رای دادگاه کیفری تایید شد و طرفم هم به یکسال حبس محکوم شد و رای هم قطعی شد و دیگه نمیتونه اعتراض بزنه.
با این وجود من دادگاه حقوقی که محکوم به پرداخت شده بودم را باید حتما برم و اعلام کنم و رای های محکومیت طرف را ارائه بدم یا اگرم نرم مشکلی نداره؟
وسوال دوم حسابم که مسدود شده چطکر آزاد کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رای کیفری قطعی را به دادگاه حقوقی ببرید و منضم به پرونده نمائید، اگر شما در جلسه دادگاه حضور پیدا نکنید یا لایحه نفرستید قطعا رای بدوی که شما محکوم شده اید تایید میگردد
پیشنهاد این است:
تقاضای صدور اجرائیه در خصوص پرونده کیفری نمائید و در حد امکان تا زمانی که جلسه دادگاه تجدیدنظر شروع نشده است حکم جلب خواهان را گرفته و در جلسه به کمک ضابطین جلب نمائید
پس از صدور حکم مبنی بر بی حقی خواهان میتوانید تقاضای رفع مسدویت حسابهای خویش را نمائید

درخصوص رفع مسدودی فعلا نمی توانید اقدامی انجام دهید مگر اینکه مبلغ مندرج در چک را به حساب سپرده دادگستری واریز و تقاضای رفع توقیف بنمایید و یا اینکه منتظر صدور رای قطعی از دادگاه تجدیدنظر باشید.

ماده ۱۸ قانون آیین دادرسی کیفری:
هرگاه رای قطعی کیفری مؤثر در ماهیت امر حقوقی باشد، برای دادگاهی که به امر حقوقی یا ضرر و زیان رسیدگی می‌کند، لازم‌الاتباع است.

به استناد ماده ۱۸ قانون آیین دادرسی کیفری دادگاه حقوقی ملزم به تبعیت از رای کیفری است حتما باید در دادگاه تجدیدنظر حاضر و مدارک و مستندات را اریه تا رای به نفع شما صادر و حساب های خود را آزاد و سپس با توجه به مسدودی حساب ها تقاضای پرداخت خسارت مطرح بنمایید.