چه مدت طول میکشه تا خودرو توقیف بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۸ #44345453

سلام
از تاریخی که برای تعویض پلاک تو محضر تعیین کرده بودیم گذشته و خریدار هنوز اقدام به فک پلاک و تعویض پلاک نکرده میخواستم ببینم چطوری باید پیگیری و حکم توقیف پلاک رو بگیرم در ضمن سند زدیم ولی داخل قولنامه دستی که قبلش نوشتیم چیزی درباره تعویض پلاک ننوشتیم چه مدت طول میکشه تا خودرو توقیف بشه؟ و به چه صورتی توقیف میشه منظورم اینه که هر جا افسر ببینه ماشین توقیف میشه؟ممنون.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما سند دادید شرعا نامرده مالک خودرو هست فقط پلاک را عوض نکرده توصیه میکنم اول اظهارنامه ارسال کنید تعویض پلاک کند چنانچه توجه نکرد دادخواست فک پلاک بدین

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه ، موضوع را به اطلاع خریدار برای فک پلاک نمودن برسانید در غیر این صورت دادخواست الزام به فک پلاک را علیه خریدار تقدیم دادگاه نمایید

با درود
نسبت به فک و توقیف پلاک‌ متعلق به خویش از طریق راهوار اقدام نمائید

باسلام
از طریق دادگاه درخواست فک پلاک بدهید

درود
برای فک پلاک به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید اگر حل نشد الزام به فک مطرح نمایید.

باسلام
درخواست فک پلاک بدهید ازطریق دادگاه

سلام ، به محض ثبت توقیف پلاک در سامانه راهور ، هرجایی که خودرو رویت بشه به پارکینگ فرستاده میشه تا مشکل پلاک رو حل کنه