ابراء کل مهریه و اجرت المثل و نفقه و نحله و غیره شامل تنصیف مال هم میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۱۹ #44326562

درخواست طلاق از طرف اینجانب بوده در آبان ۹۸ طی اقرار نامه ای در دفترخانه اسناد رسمی از همسرم در ازای ابرائ کل مهریه، اجرت المثل، نفقه، نحله و غیره وکالت بلاعزل ۲ دانگ از ۶ دانگ منزل مسکونی خودم را به همسرم دادم در شرایطی که ۲ دانگ هم، زمان خرید بنام ایشان کرده بودم که آپارتمان دارای اقساط بانک مسکن و در رهن مستاجر میباشد. ایشان کلیه وسایل منزل رو به آپارتمانی که خودش زندگی میکنه منتقل کرده ولی در حضور قاضی اعلام کرد وسیله ای نبرده قاضی از ایشان لیست سیاهه خواست و اعلام اموال جهت تنصیف که ایشان تا زمان رای اعلام نکردن. زمان تجدید نظرخواهی لیست سیاهه به دادگاه دادن همچنین تقاضای تنصیف ۲ دانگ باقیمانده که بنام بنده هست همچنین یک دستگاه پژو روآ که بنده باهاش کار میکنم و در اسنپ مشغولم. من چه اقدامی باید انجام بدم که تنصیف اموال شامل نشود و ادعای دروغ نبردن وسایل و رد کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بابت توقیف خودرو درصورتی که اثبات فرمایید که وسیله امرارمعاش شماست قابل توقیف وتنصیف نمی باشد.برای تنصیف تا نصف اموال یعنی از یک درصد تا پنجاه درصد باتشخیص دادگاه می بایستی به زوجه انتقال یابد یا معادل آن داده شود، الزامی به پنجاه درصد اموال نیست

ابراء کل مهریه و اجرت المثل و نفقه و نحله شامل تنصیف اموال نمی شود و ارتباطی بین آنها وجود ندارد.