آیا میتونم این سفته رو بدم به کسی دیگه یا بفروشمش؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۳۳ #44314959

سلام. من به یک نفر گردو فروختم و فاکتوری هم رد و بدل نشد و شاهدی هم ندارم طرف آشنا بود گفت بهم سفته میده بابت پرداخت پول یه سفته ی سفید امضا بهم تحویل داد که از قبل امضا شده بود ولی من اعتراض کردم که حداقل اثر انگشت و جلوی من بزنه به سفته که اثر انگشت و زد الان سفته رو خودم پر کردم و زمان سررسید رفتم برای گرفتن پول برادرش گفت که این امضا امضای اون نیست یا الکیه رفتم پیش خوده صادر کننده ی سفته که پول و ازش بگیرم ولی انکار کرد بهش گفتم میرم قانونی پیگیری میکنم گفت یا انکار میکنم کلا که این سفته رو من ندادم یا به قاضی میگم سفته بابت شرط بندی یا قمار داده شده تا هم تو به مشکل بخوری و هم سفته باطل بشه

الان روی سفته حداقل اثر انگشت از صادر کننده هست

میخوام بدونم ،اگه قانونی پیگیری کنم به حقم میرسم یا کلی طول میکشه یا به مشکل میخورم آخرش؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، امکان طرح دعوی وجود داره و اگه ادعایی داره اون باید ثابت کنه

با توجه به اینکه قرار دادی بین شما نیست و شاهدی هم برای اثبات ندارید لاکن سفته در دست دارنده آن نشان از طلب مسا الیه می باشد لذا می توانید دادخواست مطالبه وجه سفته را ازطریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید