با عدم مراجعه به مشاوره قابلیت اثبات عسر و حرج و سو معاشرت و سو رفتار زوج را دارم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۰ #44299520

سلام وقت بخیر
خرداد ماه زوج ضرب و جرح و فحاشی و نیمه شب اینجانبه رو از منزل بیرون کرد مامور اومد صورتجلسه کرد و رفتم پزشکی قانونی و زوج به ضرب و توهین محکوم شد و پرونده رفته دادگاه و از مرداد ۹۹ با رد دادخواست تمکین زوج روز اخر ماه ۲۰۰ هزار تومان واریز میکنه که بنده رو در عسر و حرج قرار داده و بارها اظهارنامه دادم که با وجود عدم امنیت جانی میخوام برگردم اما زوج توجهی نکرده و اصلا و ابدا سراغی ازم نگرفته با این شرایط که زوج زوجه رو بیرون کرده
۱. ایا زوج شامل ترک زندگی مشترک میشه؟
۲. ایا شامل عدم پرداخت نفقه میشه؟
۳. زوج حتی در زمان زندگی مشترک از رابطه جنسی خودداری و حتی محل خوابش رو عوض کرده بود که مدرک دارم ازش ایا قابلیت استناد دارد؟
۴. ایا با موارد فوق و عدم رجوع زوج به مشاوره برای ساختن زندگی قابلیت اثبات عسر و حرج و سو معاشرت و سو رفتار زوج را دارم؟
۵. اگر شخصی شهادت دروغی داده باشه و دروغ بودن شهادتش ثابت شده باشه شخصی که شهادت دروغ داده شکایت دروغی برای انتقام مطرح کنه ایا میشه به شهادت دروغ شاکی در پرونده قبلی استناد کرد که شخص شاکی دروغ گفته پس شکایتشم کذبه و شاهد دروغ میاره؟
ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام با اثبات ادعای شما عسرو حرج ثابت می گردد و میتوانید حقوق مالی خودرا به اجرا بگذارید و دادخواست طلاق تنظیم و به دادگاه ارسال نمایید.

با سلام
با توضیحاتی که شما فرمودید عسر و حرج اثبات می گردد و می تونید درخواست طلاق کنید.

سلام
با توجه به توضیحاتی که داده شده است عسر و حرج اثبات می گردد و طلاق جاری خواهد شد

سلام کاربر عزیز توضیحات شما مصدق احراز شرایط طرح دادخواست از طرف شما مبنی بر ایجاد عسر و حرج میباشد با داشتن وکیل متخصص میتوانید خواسته ی خود را بنحو احسن انجام دهید

موارد فوق از موارد عسر و حرج بوده و از موجبات درخواست طلاق برای زن خواهد بود

سلام . با توضیحاتی که شما فرمودید عسر و حرج اثبات می گردد و می تونید درخواست طلاق کنید

با سلام خدمت شما، مطابق فرمایش حضرتعالی، شما می‌توانید با مدارکی دال بر سوء رفتار زوج و عدم حضور و توجه ایشان برای مشاوره، تقاضای عسروحرج نمایید. موفق باشید.