آیا هر سال مبلغ نفقه بیشتر میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۰ #44295626

سلام همسر من یه بچه داره و ماهی ۲۷۰ تومن نفقه بهش میده الان مادرش مدعی شده که سال ۹۹ نفقه شده ۴۰۰ تومن میخواستم ببینم آیا درسته و هرسال مبلغ نفقه بیشتر میشه یا همون قبلی و پرداخت کنیم مشکلی پیش نمیاد. اگه مبلغشو همسرم زیاد نکنه چه اتفاقی میفته و کار و تا کجا میتونن پیش ببرن

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل تعدیل و افزایش است.

طبیعی است که با تورم سالانه ، مقدار نفقه نیز افزایش پیدا می نماید ولی تنها با تایید کارشناس و رای دادگاه میتوان الزام به پرداخت نفقه بیشتر را خواستار شد .

مبلغ نفقه با درخواست ذینفع و یا سرپرست قانونی افراد واجب النفقه قابل تعدیل و افزایش با تورم است.