دلایل و مستندات کافی دال بر بزهکاری یک فرد در جرم دزدی از منزل چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۴ #44276222

سلام من در یک مجتمع زندگی میکنم که از روزی که سرایدار عوض شده دزدی هایی از ماشین و منزل مجتمع صورت گرفته ولی فاقد مدذک برای اثبات بوده چند وقت چیش خانه شخص دیگری را زدند و ان شخص مسافرت بود و غیر از سرایدار و مدیریت کسی نمیدانست من هم با سرایدار رفت و امد داشتم و مواد مصرف میکند . من از یک تاریخی برای کار به مسافرت رفتم و حدودا ۱۰ روز بعد مادذم گفت که دزدی شده و سرایدار گفته کار تو بوده و فرار کردی میخواستم بدونم با شهادت یک زن که سرایدار را هنگام خروج ار ان خانه دیده محکمه قبول میکند او ۲۹ شاکی هم در شهر خود دارد و میتواند بی دلیل برای من دردسری درست کند یا خیر؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صرف شهادت یک نفر امکان اثبات و انتساب سرقت وجود ندارد .

سلام
یکی از شرایط بسیار مهم برای ادای شهادت این است که شاهد از روی قطع و یقین و بدون هیچ نوع شک و تردید نسبت به موضوع باید شهادت بدهد
به دلایل و مستندات نیاز دارد

سلام
صرفا شهادت شهود از ارکان سرقت به تنهایی به شما نمیرود و نیاز به دلایل و مستندات محرز دارد شهادت شهود در کنار دلایل قابل استناد است