در خصوص نحوه جلوگیری از افراز ملک مشاع مذکور در حین دعوای خیانت در امانت من علیه خواهرم راهنمایی فرمایید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۷ #44244901

با سلام و قبولی طاعات و تبریک عید سعید فطر،
خانمی مجرد (ازدواج نکرده) هستم که پدر بنده برج ۴ سال گذشته (۹۸) به رحمت خدا رفته اند. سایر ورثه عبارتند از مادر( که تاکنون با من در ملک پدری ساکن هستیم) و خواهر( که ازدواج کرده و فرزند دارد و در جای دیگری ساکن است).. پرونده خیانت در امانت ا جانب من علیه خواهر با همدستی مادر و سایر فامیل از همان اوایل در دادسرا گشوده شده که پاسخ استعلام های بانکی حاکی از برداشت بدون اجازه میلیون ها تومان توسط خواهر من و مضافا طی این مدت کلیه لوازم منزل پدری توسط نامبردگان به اتفاق داماد و ..( که به اتفاق مادر تا کنون در منزل مذکور ساکن هستیم) به خارج از منزل منتقل و اکثرا به فروش رفته است. متاسفانه به علت عدم قبول برگه های احضار موضوع خیانت در امانت دادسرا توسط خواهرم به رغم رویت آن در سامانه ثنا توسط ایشان و نیز تا حدی شاید وفور پرونده ها نزد شعبه دادسرای مربوطه در این ایام بیماری کرونا، تا این لحظه فرآیند احضار و دادرسی انجام نشده و در این حین خواهر من ضمن اختیار کردن کارشناس دادگستری در خصوص ارزیابی ملک به طرفیت من نامه ای فرستاده و طی دو روز آینده قصد ارزیابی ملک به منظور افراز سهم مشاع مذکور را دارند.. متشکر میشم در خصوص نحوه جلوگیری از افراز ملک مشاع مذکور در حین دعوای خیانت در امانت من علیه خواهرم راهنمایی فرمایید.
( مستندات تخلف خواهر از سیستم بانکی در پرونده دادسرا موجود لیکن احضار و روند دادرسی موضوع خیانت در امانت ایشان به دلایل پیش گفته شروع نشده است)
با سپاس

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- درخواست افراز در صورتی امکانپذیر است که خواهرتان دارای مالکیت رسمی در ملک باشد .
- در صورتیکه پرونده مرتبط با خیانت در امانت نسبت به ماترک بوده و مالکیت خواهرتان نیز در زمره اتهامات مطرح باشد میتوانید درخواست صدور دستور موقت مبنی بر منع هرگونه اقدام و عملیات ثبتی نسبت به پلاک ثبتی مزبور را بنمایید .