آیا تقاضای افراز بدهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۰ #44230979

با سلام واحترام
بنده دوسال قبل در قبال پیش پرداخت مهریه ۱۰۰ مت زمین مشاعی از ۱۸۰۰ متر که سند به نام منتقل کننده هست و آن هم بعدا متوجه شدم که مشاع از یک قطعه ۷۰۰۰ متری مباشد و زمین معارض دارد لطفا راهنمایی کنید من چطور میتونم سام خودم بفروشم آیا تقاضای افراز بدم یا فروش مال مشاعی
باتشکر

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فروش سهم مشاعی باشد بلامانع است موفق باشید

سلام
چون ملک مشاعی است
شما هم می‌توانید :
سهم مالکیت خود را بصورت مشاع به دیگران بفروشید
هم می‌توانید درخواست افراز سهم خود را بنمایید :
که اگر جریان ثبتی ملک خاتمه نیافته باشد از طریق دادگاه باید افراز را بخواهید
و اگر جریان ثبتی آن خاتمه یافته باشد از طریق ثبت باید اقدام کنید

باسلام
اگر قابل افراز است درخواست افراز در غیر اینصورت درخواست فروش کنید.تصرفات حقوقی برخلاف تصرفات مادی در مشاعات نیازی به اذن سایر شرکاء ندارد .

درود .احتمالا باتوجه به اظهادات شما قابل تقسیم وتفکیک میباشد میتوانید بعد از تقسیم وتفکیک سهم خودرا بفروشید.

۱۰۰ متر از زمین کشاورزی قابل افراز نخواهد بود و در صورت درخواست افراز و مخالفت با آن نهایتا میتوانید درخواست دستور فروش بدهید.در مورد معارض ثبتی نیز مقررات خاصی جهت رفع تعارض در ثبت و عنداللزوم در دادگاه پیش بینی شده است.

درود بر شما، بهتر است تقاضای صدور دستور فروش مال مشاعی دهید.

ابتدا در خواست افراز به اداره ثبت بدید اگر قابل افراز نبود یا سهم مشاعی رو بفرشید یا دادخواست دستور فروش مال مشاع رو به دادگاه بدهید