مگر داشتن کارتن گوشی و ردیابی توسط سایت همیاب دلیل بر دزدی نمیشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۶ #44190608

با سلام.
بنده از خانمی که مسافر من در ماشینم بود و از غفلت من سو استفاده کرده بود به جرم سرقت گوشی شکایت کردم. با اینکه گوشی ردیابی شده بود و کارتن گوشی دست من بود ولی قاضی دادگاه ادله من را کافی ندانست و همچنین آن خانوم ادعا کرد گوشی را از من خریده و می خواهد از من به جرم تهمت دزدی اعادعه حیثت کند. و خوشبختانه با بازگردان گوشی توسط قاضی به من و رضایت من قاعله ختم به خیر شد. سوال من از وکلای محترم این است که مگر داشتن کارتن گوشی و ردیابی توسط سایت همیاب ۲۴ دلیل بر دزدی نمیشود؟ و سوال دیگر این است که ایا با شکایت آن خانوم علیه من و اعاده حیثت من محکوم میشدم و به زندان میرفتم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز قاضی متوجه درستی ادعای شما شده وبه همین دلیل تلاش نموده گوشی به شمابازگردانده شود اگرچه شکایت شما طی سازش بعمل آمده مختومه شده اما شکایت خانم هم به جایی نمیرسد ازین بابت نگران نباشید افراد آزاد هستند هرادعایی را عنوان کنند اماادعاهای بی دلیل ومدرک فاقد نتیجه می مانند ضمنا ایشان باید شاهدی دال بر خریدگوشی ازشما معرفی میکرد که نتوانسته وازآنجتکه شکایت شما برای احقتق حق بوده درصورتی خانم شکایت کند منجربصدورمنع تعقیب میشود

باسلام
وجود کارتن گوشی در دست شما دلیل بر مالک بودن شما میباشد

چنانچه شما نمیتوانستید اثبات کنید که گوشی برای شماست ایشان میتوانستند به جرم افترا ازتون شکایت کنند و محکوم کنند
باتشکر

با سلام و احترام
با توجه به اینکه رضایت داده اید اعاده حیثیت ممکن نیست

وجود کارتن گوشی خود دلیل محکمه پسندی محسوب میگردد با توجه به اینمه گوشی را به شما پس دادند و شما به ایشن رضایت دادید نمیتواند علیه شا اعاده حیثیت کند

- رویه بر این است که وجود جعبه گوشی در ید مدعی ، دلالت بر مالکیت وی می نماید .
- اصولا اگر شاکی نتواند ادعای خود بر علیه مشتکی عنه را اثبات نماید ، طرف مقابل تقاضای اعاده حیثیت خواهد نمود و بسته به نوع اتهام ، اعاده حیثیت دارای مراتبی است که بسته به نظر قاضی قابل اعمال خواهد بود بود .