می خواهد بدون اجازه من در پشت بام ساختمان من داربست بزند، آیا طبق قانون این اجازه دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۸۲ #44173065

سلام یک ساختمان بلند مرتبه در کنار ساختمان بنده ساخته شده است و در حین ساخت خسارتهای زیادی به ساختمان بنده زده است و الان برای سیمانکاری دیوار ساختمانش می خواهد بدون اجازه من در پشت بام ساختمان من داربست بزند؟ آیا طبق قانون بدون جلب رضایت من این اجازه دارد؟ من چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بدون رضایت شما امکان اقدامی را ندارد و میتوانید علیه ایشان طرح دعوا کنید

مالکیت شما برابر سند مالکیت بر فضای محاذی ملک است در صورت تصرف و تعدی به ملک می توانید ممانعت بعمل آورید و موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیر باشید

با سلام برای هر گونه ورود به ملک شما نیاز به کسب اجازه از شما دارد در غیر این صورت میتوانید تحت جرم مزاحمت از ایشان شکایت کنید در ضمن باید مجوز های لازم برای ساخت وساز از شهرداری داشته باشد

اذن شما برای فعالیت ساختمانی انها در زمین و ملک یا حتی پشت بام شما نیاز است و ضمنا جهت دریافت خسارت یا ایجاد مزاحمت ، میتوانید اقدامات قانونی را انجام دهید .

سلام
میتوانید از طریق شورای حل اختلاف جهت ایجاد مزاحمت و مطالبه خسارات وارده اقدام نمایید.