فردی یک چک جعلی را برگشت‌ زده و شکایت کرده از پدرم، پدرم پارسال فوت کردند، روال کار قانونی من چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۷۸ #44166334

با سلام فردی یک چک جعلی را برگشت‌ زده و شکایت کرده از پدرم،
پدرم پارسال فوت کردند، الان روال کار قانونی من چگونه است و باید چکار کنم؟ چه دادخواستی باید بدم

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بعد شکایت اگر پدر شما فوت شدند دادرسی متوقف میشود
و با تعیین وراث دعوا به طرفیت شما به عنوان ورثه ادامه میابد
شما در جلسه دادرسی با درخواست رویت چک می توانید مدعی
تردید در صحت امضا یا مدعی جعل شوید
چک به کارشناس ارجاع میشود و کارشناس نظر خود را اعلام مینماید که مندرجات و امضا چک جعلی است یا خیر
در ادعای تردید بار اثبات با طرف مقابل شماست و هزینه ها با ایشان مییاشد
در ادعای جعل بار اثبات و هزینه کارشناسی با شماست

نیازی به دادن دادخواست نیست در صورت توقیف دادرسی و تعیین ورثه نسبت به سند ادعای جعل نمایید که البته اثبات این امر به عهده شماست

جنبه کیفری چک با فوت پدرتان فورا ساقط می شود و در مورد جنبه حقوقی با طرح ادعای جعل تقاضای کارشناسی کنید

دوست گرامی
در مرحله اول نسبت به رویت چک اقدام نمایید اگر نسبتب ه جعل بودن مندرجات چک اطمینان حاصل کردید نسبت به امر به کارشناس در جهت بررسی چک اقدام نمایید در صورت اینک چک بنا به گفته کارشناس جعلی بود شما میتوانید علیه آورنده چک با موضوع جعل طرح دعوا کنید
موفق و موید باشید

در جلسه اول رسیدگی تقاضای روئیت اصل چک را بنمایید پس از روئیت اصل چک می توانید اظهار تردید نموده یا ادعای جعل مطرح کنید.
چنانچه کارشناس یا کارشناسان عدم مطابقت امضا تایید نمودند علاوه بر اینکه دادخواست خواهان محکوم به رد خواهد بود.
می توانید به استناد مواد ۵۲۳ و ۵۳۶ و ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی شکایت جعل نیز مطرح کنید

سلام
تقاضای ارحاع امر به کارشناس رسمی نمایید تا اصالت چک را بررسی کند و با احراز جعلیت مدعی محکوم خواهد شد