بنده به صورت قولنامه سهمی که هنوز بدست نیامده بود را انتقال دادم تکلیف بنده چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #44152392

سلام
بنده به اتفاق دوستم سه دانگ از یک واحد آپارتمان را از دوست دیگری خرید کردیم و قرار بر این شد که فروشنده طی حداکثر یک هفته وکالت به ما بدهد ، و حداکثر طی سه ماه سند خانه آماده شود و بعد از آماده شدن سند یا بخرد یا بفروشد ،
اما الان ۱۴ ماه گذشته و پس از امروز فردا کردن های پی در پی مشخص شد هنوز نتوانسته مالکیت خانه را بگیرد و با مالک اصلی خودش مشکل دارد .
و بنده هم در ابتدا سهم سه دانگی که با دوستم خریدیم به اسم بنده بود اما پس از گذشت سه ماه مقرر شده دوستم تقاضای انتقال سهم یک و نیم دانگی را کرد که خودش مدرکی دال بر مالکیت داشته باشد را کرد و بنده به صورت قولنامه سهمی که هنوز بدست نیامده بود را انتقال دادم
حال تکلیف بنده چه میشود
تکلیف فروشنده چیست
تکلیف شریک بنده که با هم خرید کردیم چیست ؟
سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظور شما پیش خرید آپارتمانی است که هنوز ساخته نشده و سازنده نیز هنوز قراردادی با مالک ملک امضاء ننموده نه تنها نمیتوانید اقدام به فروش نمایید بلکه اساس خرید خودتان هم بی پایه و اساس بوده و اقدام سازنده در قالب کلاهبرداری قابل پیگرد قانونی خواهد بود .
اما اگر قرارداد خرید شما از سوی مالک اصلی ملک تنفیذ و امضاء شده باشد ، فروش سهمتان به دیگری بلامانع خواهد بود .

یسمه تعالی : فرض سوال مذکور : باید صاحب سند و کسی را که به شما ملک را منتقل نموده و دوستی که شریک شماست همگی در یکی از دفاتر استناد رسمی حاضر شوید و برابر مراتبی که فرمودید توسط (صاحب سند ... توجه کنید صاحب سند ) بنچاق ملک را بنام خودتان تنظیم کنید و سپس به فروشنده وکالت کاری و اداری تنفیذ کنید برای مراحل تنظیم سند ملکی در غیر اینصورت مشکلات فراوانی را باید بگذرانید