اگر پدر هم فوت کرده باشد سهم ارث پسر چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #44144553

با سلام و ادب
پیشاپیش تشکر و سپاس از پاسخگویی به پرسش ام.. دعاگویان هستم...
شنیده ام می گویند ارث مادر در صورن نبود پدر بین دختر و پسر بطور مساوری و برابر تقسیم می گردد
۱- این حرف نادرست است؟
۲- بفرض سهم ارث مادر بنده ۶۰۰ میلیون تومان باشد با فرض اینکه مادرم یک پسر و دو دختر دارد و نیز اگر پدر گرامی ام هم فوت کرده باشد (زنده نباشد) سهم ارث پسر چقدر است؟ و سهم ارث دختر ها چقدر است؟
با تشکر ممنون از اینکه دو سوالم رو به تفکیک شماره جدا پاسخ دهید در صورت نبود زحمت
بی شک بعد پاسخگویی در نماز دعاتون میکنم.
یاحق

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱- این حرف نادرست است؟ * بله نادرست میباشد
۲- بفرض سهم ارث مادر بنده ۶۰۰ میلیون تومان باشد با فرض اینکه مادرم یک پسر و دو دختر دارد و نیز اگر پدر گرامی ام هم فوت کرده باشد (زنده نباشد) سهم ارث پسر چقدر است؟ و سهم ارث دختر ها چقدر است؟
* سهم الارث بر دو قسمت مساوری تقسیم خواهد شد ، یک قسمت برای پسر و قسمت دیگر بین دختران تقسیم خواهد شد .
سهم پسر ۳۰۰ میلیون و سهم هر دختر ۱۵۰ میلیون تومان خواهد بود .

با سلام
خیر صحیح نیست در صورت فوت مادر سهم الارث به نسبت پسر دوبرابر دختر تقسیم میشود