آیا بنده با حکم صادره بابت جعل میتونم که حق حقوق خودم رو از کارفرما بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۷ #44140334

باسلام و خسته نباشید
مورد بنده شکایت از قرارداد جعلی ارائه شده توسط کارفرما به اداره کار بود که جعل اثبات ورای دادگاه مبنی بر ۱۸ ماه حبس تعزیری بابت جعل و ۱۸ماه حبس تعزیری بابت استفاده از سند مجعول صادر شده
کارفرمای بنده در سال ۹۵ وقتی که از دو زانو (رباط صلیبی و منیسک ) آسیب دیدم و جواب ام آرای که دکتر تشخیص به جراحی داده بود کارفرما با ارائه قرارداد جعلی که تاریخ آن با تاریخ ام آر آی بنده مطابقت داشت و تمامی مفاد ریالی آن جعلی بود را به اداره کار ارائه داد.که حکم دادگاه هم صادر شد. بنده بابت شکایت آسیب زانوهام نه پزشک قانونی و نه طب کار هیچ کدام آسیب بابت کار سخت و زیان آور را تائید نکرده و ادعای بنده راردکردن.
درضمن کارفرما درسال ۹۵ حساب وحقوق بنده را نپرداختنه اند که حدود ۱۴ میلیون تومان بود.
خواستم بپرسم که آیا بنده با حکم صادره بابت جعل میتونم که ۱حق حقوق خودم رو از کارفرما بگیرم و باتوجه به اولین درخواست و شکایتم در اداره کار که بازگشت بکار بود ۲ میتونم بازگشت بکار بگیرم. و ۳ میتونم بابت آسیب و هزینه جراحیهایی که انجام دادم از کارفرما هزینه های خودم رو بگیرم باتوجه به اینکه شکایت آسیب زانوهام منع تقیب شده بود در سال ۹۷.
ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پاسخ سوال شما کاملا بستگی به مفاد پرونده و حکم صادره دارد .

بستگی به متن حکم دادگاه دارد . در صورتیکه موضوع جعل در قرارداد بالصراحه تایید شده و این جعل ارتباط تاریخی با ایام مورد ادعای شما مبنی بر اشتغال داشته باشد امکان طرح دعوی وجود دارد . برای اظهار نظر دقیق تر باید مدارک شما بررسی شود .

درود
اگر در حکم دادگاه چیزی درج شده که اثبات کننده این موارد است می توانید.

دررابطه باحقوق بله میتوانیداقدام نمایید ودرموردبازگشت به کاربعید میدانم ودرموردیه باید ازطریق دادگاه اقدام نمایید