آیا نیاز به شاهد دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #44127857

سلام در پایان قرارداد اجاره نامه (عادی) ایا باید مبلغ رهن را با بنگاه تصفیه کرد یا با خود مستاجر ایا نیاز به شاهد دارد یا فقط پشت نویسی تصفیه قرارداد اجاره توسط بنگاه کافی است

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است برای جلوگیری از مشکات بعدی از مستاجر نیز دعوت نمایید تا با حضور ایشون تمام مراحل صورت گیرد
مبلغ رهن نیز باید به مستاجر بازپرداخت نمایید.

با سلام
در برگه قرارداد عادی که موجود است اقدام به فسخ اجاره نامه نموده و قید نمایید مستاجر کلیه کارکردهای مصرفی را تسویه و مبلغ ودیعه به مستاجر پرداخت گردید

سلام
همین که تصفیه کنید کافی و پشت نویسی بشه