آیا کسی که امضا ندارد و فقط اثر انگشت دارد اگر چکی به نامش صادر شود می تواند با امضا برداشت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۸ #44124593

با سلام
اگر کسی بی سواد بوده و فاقد امضا باشد و به نامش چک صادر شود ولی چک با امضا از بانک برداشت شود می تواند ادعا کند که به دلیل عدم داشتن امضا چک ها را تحویل نگرفته است؟ و اگر معامله ای انجام شود که در قبالش چک به وی پرداخت شود و چک ها نیز با امضا برداشت شده می تواند ادعا کند که به دلیل تحویل نگرفتن چک ها معامله را قبول ندارد؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - در چنین مواردی با درخواست ادعا کننده تطبیق امضا و اثر انگشت وحتی در صورت لزوم با انگشت نگاری به اداره تشخیص هویت وکارشناسان امر واگذار میگردد وقطعا" این مورد ثابت میگردد .

سلام. بله ایشان میتواند نسبت به امضا تردید کند و درخواست رجوع به کارشناسی بده و با نبود امضا ایشان، ادعایشان توسط کارشناس تایید و حکم به نفعش صادر خواهد شد. معامله ربطی به چک ها ندارد.. اگر معامله درست منعقد شده باشد صحیح هستش و عدم دریافت چک خللی به ارکان معامله وارد نمیکند