قیمت مال مسروقه توسط اجرای کیفری تعیین میگردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #44098982

باسلام احترام.
چندی پیش کیف مدارک اینجانب داخل بانک توسط فردی ناشناس سرقت شد.محتوای داخل کیف اسناد مهمی از قبیل دسته چک صیاد بانک ملی، شناسنامه و کارت ملی هوشمند، چند فقره چک و سفته مشتری،و....بود. پس از پیگیری های صورت گرفته سارق داخل زندان شناسایی گردید که بابت پرونده سرقت دیگری تحمل کیفر میکردند. سارق به ۳/۵سال حبس و ۸۰ ضربه شلاق ورد اصل اموال مسروقه محکوم گردید و قطعی شد.حال با توجه به اینکه همه ی چکها خرج شده و مدارک هویتی به اتباع بیگانه فروخته شده و رد عین مال که ممکن نمیباشد. خواستم بدونم قیمت مال مسروقه توسط اجرای کیفری تعیین میگردد؟؟
آیا بابت خسارت وارده مجددا باید شکایت کنم؟
و اینکه مبلغ چک و سفته مشتری هام ۱۰ م تومان بوده که نامبردگان مبلغ را پرداخت نمیکنند و اصل چک و سفته را درخواست دارند. آیا این مبلغ قابل وصول از سارق میباشد؟؟
عذرخواهی میکنم بابت طولانی شدن متن سوال

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در شکایت اولیه به دادسرا اشاره ای به خسارت وارد و نیز تعیین میزان خسارت ننموده اید در اینصورت میتوانید دادخواست حقوقی جهت مطالبه ضرر و زیان بر علیه سارق ارایه نمایید
بله اجرای احکام اقدامات لازمه را انجام خواهد داد
در صورت اعلام سرقت از سوی شما ، و اخذ دستور دادگاه بر توقیف چک و یا سفته های سرقت شده ، در اینصورت صادرکننده گان چک و سفته ملزم به پرداخت وجه ان میباشند .

سلام
بله توسط اجرای احکام مشخص می شود
خیر می توانید با درخواست جبران ضرر و زیان مطالبه کنید