واخواست سفته کرده و از من شکایت کرده و خودروی من را توقیف کرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۶ #44087516

با سلام
یکی از دوستان من با حقه و هیله از من سفته به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان گرفته و چون دوست صمیمی بوده و پدر با پدر من در حدی دوست بودن که من به ایشان عمو میگفتم اعتماد کردم و سفته ها را دادم و طبق اعلام خودش میخواست به یک طلا فروش نشان بدهد چون به طلا فروش یک چک ۲۴۰ میلیون تومانی داده بود میخواست از طلا فروش وقت بگیرد که از کس دیگه ای طلب دارد و ان را میگیرد و چک طلا فروش را پاس میکند ، حالا از من شکایت کرده و در زمان سررسید سفته آنها را واخواست کرده و از من شکایت کرده و خودروی من را توقیف کرده و با پدرش هم دست شده و اعلام میکند که ۲۵/۰۰۰ دلار نقد به من داده اند و در مقابل دلار ها سفته گرفته اند . حالا بعد از ۲ بار دادگاه ، قاضی رای داده که من باید ۳۵۰ میلیون تومان بدهم به همراه تاخیر تادیه و خسارتهای طرف ، من چیکار کنم ؟ زمان سفته شهریور سال ۹۷ بوده و طبق قانون بانک مرکزی که در فروردین سال ۹۶ اعلام شده هر کس بیش از ۱۰ هزار یورو یا معادل ان در منزل نگه دارد جرم است و باید ارزهایش را رسمی کند ، این اقا و پدرش که دروغ میگویند اعلام میکنند که چندین سال است که این دلارها را جمع کرده و منزل داشتند . حالا من چطوری اعتراض کنم و نذارم که حق من پایمال بشه . سر این قضیه که تازه ازدواج کرده ام در زندگیم مشکل بوجود امده و به خدای بالاسرم قسم میخورم که دروغ میگه طرف . لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز پرسش شما مبهم است مشخص نیست پرونده در چه مرحله ای قرار دارد یعنی فقط رای بدوی صادر شده یا رای قطعی چنانچه رای قطعی صادر شده و با صدور اجراییه اموال شما توقیف شده میتوانید دادخواستی به خواسته اعسار تقدیم کنید ضمنا خودرو و محل سکونت در حد عرف و شان از مستثنیات دین است و نباید توقیف شود