آیا می‌توان از همسایه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۲۴ #44014131

همسایه اقدام به کاشت درخت کنار دیوار خود کرده. بعد از چند سال حالا این درختان بلند قامت شده و جلوی دید و تابیدن نور آفتاب به واحد‌های ساختمان را میگیرند.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
امکان شکایت نیست مگر شاخ و برگ ان در زمین شما باشد.

خیر دادخواست رفع مزاحمت را علیه همسایه مطرح کنید

با سلام چنانچه درخت درملک همسایه کاشته شده است وشاخ و برگ های ان وارد ملک شده است شما میتوانید همان شاخه ها را قطع کنید لکن نمیتوانید قطع درخت به طور کلی مطالبه کنید

در صورت ورود مزاحمت، طرح دادخواست رفع مزاحمت متصور است (صرفا قطع شاخه هایی که وارد ملک غیر شده را نتیجه خواهد داد)

با سلام
امکان شکایت وجود ندارد .
تنها می توانید دادخواستی مبنی بر رفع مزاحمت مطرح نمایید .

درود
خیر نمی توانید شکایت کنید.

نخیر نمی توانی شکایت کنی کلا درخت بریده بشه