آیا منزلی که من تهیه نموده ام خانمم حق دارد بهانه بگیرد در ان منزل من زندگی نمیکنم و حاضر به بازگشت به منزل نیستم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۷ #43943484

اظهارنامه ای جهت بازگشت خانمم به منزل داده ام ایشان در جواب گفته اند درصورتی به منزل بازخواهم گشت که منزل ای با وسایل مورد شان من با تایید کارشناس قضایی تهیه نمایید حاضر به بازگشت به منزل و تمکین مینمایم . درحال حاضر منزلی که متعلق به مورث شما می باشد و برای ادامه زندگی تعرفه نموده اید و مدتها در ان منزل خاطرات بسیار بدی برای من بجا گذاشته اید حاضر به زندگی نیستم غیر این صورت حاضر به بازگشت نیستم .(منزلی پدرم به من داده جدا گانه زندگی میکنم من ۴ سال با خانمم در آن منزل زندگی کرده ام و خانمم هیچ مشکلی در این ضمینه نداشت حال بهانه منزل را گرفته که به منزل برنمیگردم ) آیا دادخواست الزام به تمکین نماییم دادگاه میتواند رای به تمکین نماید که خانمم حتما باید منزلی که تهیه شده در ان زندگی کنیم . هیچ تعدی در ضمن عقد ذکر نشده که حتما جایی که خانم بگوید زندگی نماییم.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منزل تهیه شده، وراث داشته باشد بایستی به فکر تهیه منزل مستقل دیگری باشید تا بحث تمکین تحقق یابد.

با سلام، خانم شما حتی در دادگاه دوباره موضوع در شان نبودن را مطرح می کند که این باعث می شود کارشناس ورود کند که تشخیص دهد خانه در شان ایشان هستش یا نه. دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید.

با سلام
توجه داشته باشدی اگر زندگی قبلی زوجه در خانه پدری به گونه ای بوده باشد که از خانه ای که شما محیا کرده اید پایین تر باشد می تواند چنین بحثی را به میان بکشد همچنین اگر در عقد نامه موقع ازدواج شروطی بابت تهیه مسکن ذکر نکرده باشید می توانید دادخوسات تمکین دهید .

سلام وقت بخیر
چنانچه در عقد نامه بابت تهیه مسکن شرطی ذکر نشده باشد و زوج منزل مستقلی داشته باشند زوجه ملزم به تمکین هستند .