آیا میتوانم بابت سواستفاده از سفید امضا یا خیانت در امانت از وی شکایت کیفری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۳ #43937668

سلام. به شخصی سفته سفید امضا دادم. او هم (خواهان) بدون پر کردن متن تاریخ و مبلغ سفته از نسبت به من دادخواست حقوقی داد. دادگاه حکم بر بی حقی خواهان صادر کرد.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
امکان طرح شکایت برای شما می باشد

سلام.
بله میتوانید شکایت کنید.

باسلام
بهتر بود در زمان اقدام برای مطالبه وجه سفته بر علیه خواهان اقدام میکردید اکنون نیز مانع از شکایت شما نمیشود