شخص زیر هجده سال میتواند برای ارث اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۶۸ #43921605

ایا ورثه زیر ۱۸ سال میتوانند از پول خود استفاده کنند یا باید تا ۱۸ سالگی صبر کنند

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با رضایت ولی خود می توانید

درود
شما می توانید حکم رشد بگیرید یا با نظارت ولی یا قیم خود در اموالتان تصرف کنید.

با سلام
شخص زیر ۱۸ سال چنانچه موفق به اخذ حکم رشد گردد امکان تصرفات مالی برایش میسر است در غیر این صورت از با نظارت ولی یا قیم این امکان وجود خواهد داشت .

بله بدین جهت میتوانید از دادگاه تقاضای صدور حکم رشد کنید در غیر اینصورت با اجازه ولی یا قیم ممکن خواهد بود

با سلام و ادب

یا با اجازه ولی یا حکم رشد می توانید در امور خود تصرفات انجام دهید.

بله میتوانید ولی با نظارت ولی خود
وشما میتوانید حکم رشد نیز از دادگاه بگیرید

سلام قبل سن ۱۸ سال در امور مالی دارا بودن قیم یا ولی بلامانع در سن کامل رشد نیاز نیست موفق باشید