صاحب خونه بعد از فسخ میگه اجاره یک ماهت مونده ماه آخر بیا بده وگرنه شکایت میکنم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۳ #43911178

سلام ببخشید من یک ملک رو دوسال اجاره کرده بودم که سال دوم قرارداد رو پشت نویسی نکرده بودیم یک دفعه موجو به من گفت سه ماه زود تر تخلیه کن منم تخلیه کردم و پولم و گرفتم و تو بنگاه فسخ کردیم حالا صاحب خونه بعد از فسخ میگه اجاره یک ماهت مونده ماه آخر بیا بده وگرنه شکایت میکنم مبلغ ودیعه هم ۵۰ میلیون بود ماهی هفتصد هزار تومان لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که صورتجلسه تسویه داشته باشید ادعای ایشان قابل قبول نخواهد بود.

با سلام"وقتی قرارداد را فسخ کردین موردی برای شکایت نمیمونه ولی باید شرایطی که موقع فسخ نوشتین ملاحظه گردد و نظر قطعی را داد

سلام . اگر داخل بنگاه بصورت کامل تسویه حساب کردید و مدرک دارید ادعای ایشان مسموع نیست

با سلام
با توجه به بیانات شما اگر فسخ (یا در واقع اقاله قرارداد)صورت گرفته و شما نیز تخلیه کرده و پول پیش را گرفته اید.پس از فسخ قرارداد و تخلیه ملک دیگر اجاره ای به ایشان تعلق نمیگیرد. چون شما در واقع در ملک ساکن نبوده اید که اجاره بپردازید

با سلام
باتوجه به اظهارات شما در زمانی که کل مبلغ ودیه به شما پرداخت شده مبنا بر عدم بدهکاری شما می باشم و در صورتی که ایشان مدعی می باشد می بایست با دلایل و مستندات به دادگاه ارائه نمایید.